top of page

Marlenes Bistro Catering

Smaker vi liker

På bistroen er vi opptatt av spennende smaker og ikke minst gode råvarer. Dette har vi stått for fra dag en og er nettopp det hjertene våres fortsatt brenner for. Med Marlenes Bistro Catering ønsker vi å kunne tilby deler av den opplevelsen du får hos oss hjemme hos deg selv eller hvor enn du måtte ønske.

Menyene er satt sammen av flere av bistroens klassikere, samt en del innslag av hva vi selv spiser når vi har fri. Menyer som treffer bredt, med smaker for enhver. Rett og slett noe vi kunne servert deg hjemme hos oss.

Hilsen

Marlene & resten av Bistrofamilien

Hint av jul

Vi har satt sammen en meny som passer både supert til julelunsj på jobben og fredagskveld med venner. Eller rett og slett når man vil kose seg litt ekstra med familien uten å måtte stresse med å lage god mat.

Inspirasjon

 

Vi elsker å spise mat, drikke god drikke og ikke minst å reise. Og når vi reiser er det en ting som er i hovedfokus og det er å finne nye smaker. Og de smakene vi finner ønsker vi alltid å dele med dere. Menyene er derfor satt sammen av akkurat dette og er det vi kan kalle en moderne meny til oss å være. Men selvsagt med et bistropreg.

Bringebærdrøm.jpg

Fest

Call 

95220024

bottom of page