top of page
alex.jpeg

Meny

VÅR MENY
Ukens 3- retters sesongmeny kr. 695,-
FORRETTER

Dagens forrett

Klippfiskkroketter
Chilikrem og tomatsalsa

(F, E, SEN, SU, G (hvete))

Kr.155,- 

Pannestekt kamskjell
tynnribbe, selleripuré og chorizo vinaigrette

(B, L, SU)
Kr. 235,-

Carpaccio av storfe,
valnøttpesto, syltede grønnsaker og Grana Padano

(E, SE, SU, G (hvete, rug)))
Kr. 185
,-

HOVEDRETTER

Dagens hovedrett

Pannestekt kveite, Grana Padano risotto,
gulrotpuré og eplesmør

(F, L, SE, SU)
Kr. 435,-

Grillet entrecôte av kalv,
Potetterte, sesongens grønnsaker og estragonsmørsaus

(L, SU, SE)
Kr. 435,-

Grillet indrefilet av norsk ungfe,
Potetterte, sesongens grønnsaker og rødvinsaus

(L, SU)

Kr. 435,-

Kokkens favorittburger
180 g kværnet kjøtt, norsk cheddar fra Verdal, bacon- og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries

(L, SU, SEN, G (hvete))
Kr. 265,-

Cesarsalat

Romanosalat med norsk kyllingbryst, sprøstekt bacon, krutonger, cæsardressing og Grana Padano

(E, SEN, SU, L, G(hvete))

kr. 265,-

SØTSAKER

Dagens Dessert
 

Salt karamell på glass med karamellisert popcorn
(E, L)
Kr. 135,-

Melkesjokolade-brownie
med pappas sjokoladeis 

(L, E, G (hvete)

Kr. 135,-

Ostetallerken
Utvalgte oster, Bistroens marmelade og rugcrisp

((L, S (sesam) N(mandel, hasselnøtter, valnøtter) G (rug,hvete))
Kr. 185
,-

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)
Kr. 145,-

 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

Hovedretter
Søtsaker
Vinter Flavors
bottom of page