Holly Plant

Meny

VÅR MENY
FORRETTER

Dagens forrett

Klippfiskkroketter
Chilikrem & tomatsalsa

(F, E, SEN, SU, G (hvete))

Kr.155,- 

Pannestekt kamskjell
tynnribbe, selleripuré & chorizo vinaigrette

(B, L, SU)
Kr. 225,-

Carpaccio av storfe,
soppsalat, steinsoppaioli og rug crisp

(E, SE, SU, G (hvete, rug)))
Kr. 185
,-

HOVEDRETTER

Dagens hovedrett

Pannestekt kveite, mandelpotetpurè,
smørdampet kål og appelsin beurre blanc

(F, L, SE, SU)
Kr. 429,-

Marinert entrecôte av kalv,
pommes Anna, sesongens grønnsaker & estragonsmørsaus

(L, SU, SE)
Kr. 429,-

Indrefilet av norsk storfe,
pommes Anna, sesnogens grønnsaker & krydret rødvinsaus

(L, SU)

Kr. 429,-

Kokkens favorittburger
180 g kværnet kjøtt, norsk cheddar fra Verdal, bacon og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries

(L, SU, SEN, G (hvete))
Kr. 265,-

SØTSAKER

Dagens Dessert
 

Julens créme brûlée med kanelkjeks
(E, L, G(hvete))
Kr. 135,-

Melkesjokolade-brownie
salt karamellis & karamellsaus

(L, E, G (hvete)

Kr. 135,-

Ostetallerken
Utvalgte oster, Bistroens marmelade og rugcrisp

((L, S (sesam) N(mandel, hasselnøtter, valnøtter) G (rug,hvete))
Kr. 185
,-

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)
Kr. 145,-

 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

 
 
Vinter Flavors