top of page
alex.jpeg

Meny

VÅR MENY
Ukens 3- retters sesongmeny kr. 695,-
FORRETTER

Dagens forrett

Pannestekt kamskjell
bacon vinaigrette og gulrotpuré 

(B, L, SU)
Kr. 235,-

Carpaccio av storfe,
Grana Pa
dano, olivenolje og sitron

(E, SE, SU, G (hvete, rug)))
Kr. 185
,-

Burrata

Burrata, tomater, rugchips, basilikumolje og balsamicoglace

(L, SU, G(rug))

Kr. 185,-

HOVEDRETTER

Dagens hovedrett

Pannestekt kveite, grønnsaksrisotto, bakt portobellosopp,

timian – og sitrus beurre blanc

(F, L, SE, SU)
Kr. 435,-

Grillet entrecôte av kalv,
Potetterte, sesongens grønnsaker og estragonsmørsaus

(L, SU, SE)
Kr. 435,-

Grillet indrefilet av norsk ungfe,
Potetterte, sesongens grønnsaker og rødvinsaus

(L, SU)

Kr. 435,-

Kokkens favorittburger
180 g kværnet kjøtt, norsk cheddar fra Verdal, bacon- og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries

(L, SU, SEN, G (hvete))
Kr. 265,-

Cesarsalat

Romanosalat med norsk kyllingbryst, sprøstekt bacon, krutonger, cæsardressing og Grana Padano

(E, SEN, SU, L, G(hvete))

kr. 265,-

SØTSAKER

Dagens Dessert
 

Salt karamell på glass med karamellisert popcorn
(E, L)
Kr. 135,-

Hvit sjokolademousse, syrlig sitronkrem og pistasjkrokan

(L, E, NØ(pistasj))

Kr. 135,-

Ostetallerken
Utvalgte oster, Bistroens marmelade og rugcrisp

((L, S (sesam) N(mandel, hasselnøtter, valnøtter) G (rug,hvete))
Kr. 185
,-

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)
Kr. 145,-

 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

Hovedretter
Søtsaker
331751374_607750164505528_7879474516497594127_n.jpg
bottom of page