top of page
DF278D5C-725E-4202-B8A7-557E1668CFC5.jpg

Meny

VÅR MENY
Vi bytter ukens 3- retters sesongmeny hver uke
FORRETTER

Dagens forrett

Pannestekt kamskjell

Chorizo vinaigrette og selleripuré 
(B, L, SU, SE)
Kr. 245,-

Carpaccio av storfe,

Ruccola, steinsopp-aioli,
Grana Padano, olivenolje og sitron

(E, SE, SEM, SU, G (hvete, rug)))
Kr. 185
,-

Bøffelmozzarella

Bøffelmozzarella, tomater, rugchips,

basilikumolje og balsamicoglace

(L, SU, G(rug))

Kr. 185,-

HOVEDRETTER

Dagens hovedrett

Pannestekt kveite, parmesanrisotto, gulrotpuré og eplesmørsaus

(F, L, SE, SU)
Kr. 449,-

Kullgrillet ytrefilet av dåhjort,
Mandelpotetpuré, sesongens grønnsaker og einebærsaus

(L, SU, SE)
Kr. 465,-

Kullgrillet indrefilet av norsk ungfe,
Potetterte, sesongens grønnsaker og bistroens bearnaise

(L, SU, SE, E)

Kr. 465,-

Kokkens favorittburger
180 g kværnet kjøtt, norsk cheddar fra Verdal, bacon- og løksyltetøy, focaccia, aioli og bistrofries

(L, SU, SEN, G (hvete))
Kr. 285,-

SØTSAKER

Dagens Dessert
 

Salt karamell på glass med karamellsaus 

og karamellisert popcorn
(E, L, SU)
Kr. 145,-

Sjokoladeterte med pisket mascarponekrem og pepperkakecrumble

(E,L, G(hvete))

Kr. 145,-

Ostetallerken
Utvalgte oster, Bistroens marmelade og rugcrisp

((L, S (sesam) N(mandel, hasselnøtter, valnøtter) G (rug,hvete))
Kr. 185
,-

For de voksne 
Irish Coffee med pisket krem 

(L)


 

For deg med allergier

Da nøtter og gluten er noe som brukes på vårt kjøkken kan det finnes spor av dette i alle våre retter. Selv om rettene inneholder allergener kan mange også lages uten disse, så spør oss gjerne.

  • G – Gluten (presiseres)

  • S – Skalldyr

  • SE – Selleri

  • SEN – Sennep

  • E – Egg

  • B – Bløtdyr

  • LU – Lupiner

  • L – Laktose

  • F – Fisk

  • N – Nøtter (presiseres)

  • SU – Sulfitter

  • SO – Soya

Hovedretter
Søtsaker
331751374_607750164505528_7879474516497594127_n.jpg
bottom of page