SMITTEVERN

Informasjonen under er retningslinjer distribuert fra Folkehelseinstituttet og vil bli fortløpende oppdatert. I tillegg følger vi alle krav til mattilsynet rundt håndtering og servering av mat.

Vennligst husk alltid på:

  • Å overholde 1 meters avstand til andre utenom din egen kohort (bord med mindre det er gitt beskjed om annet)
  • Bli hjemme dersom du har symptomer på forkjølelse eller influensa
  • Hvis du nylig har vært i kontakt med en som er syk og skal være i isolasjon, bli hjemme
  • God håndhygiene

I restauranten blir det gjort følgende tiltak:

  • Vi har behov for en komplett liste med navn og telefonnr slik at vi kan bidra ved evt. smittesporing ved større grupper. Slettes 10 dager etter besøket
  • Vi har behov for ett navn og et telefonnr per bord
  • Vi dekker opp slik at det er tilnærmet en meter mellom gjester i forskjellige husstander/kohorter
    • husk å gi beskjed om dette i forkant
    • ved grupper vil en måtte forvente at en settes på flere mindre bord
  • Restauranten er kontantløs, da det ikke er anbefalt å ta imot kontanter i disse dager
  • Regninger splittes ikke, pga unødvendig tasting på kortautomat. Vi anbefaler bruk av Vipps internt
  • Det er innført hyppigere vaskerutiner og sterilisering av overflater og håndtak som blir brukt ofte

Vi gjør vårt beste for å hindre smittespredning og ta vare på både dere som gjester og våre ansatte!

Velkommen til oss!

Kilde og retningslinjer er hentet fra Folkehelse instituttet og NHO.