MARLENES BISTRO – SELSKAPER

Intimt,  koselig og lun stemning, ja det er slik kundene sier at Bistroen oppleves!
Her skreddersyr vi ditt arrangement etter dine behov. Store og små begivenheter skal man ta vare på. Bryllup, bursdager, sammenkomster med gode venner. Selskapsmenyer tilbys for de som måtte ønske dette. Ønsker du å leie hele Bistroen til en spesiell anledning. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat.

KAPASITET 50

TRATTORIA MADRE

LILLE SPISESAL KAPASITET 40

Lille spisesal er en liten unik perle i Kongsberg. Lokalene er nyoppusset med delikate farver og møbler. Her sitter man usjenert og vi tilbyr fasiliteter som egen inngang og toaletter. Lokalet tilpasses barnedåp, konfirmasjon, bryllup og

andre grupper som ønsker å sitte uforstyrret.

STORE SPISESAL KAPASITET 60

Store spisesal er et lunt hyggelig sted hvor man omfavnes av delikate farver og behagelige møbler. Pizzaovnen har en sentral rolle og varmen samt luktene vil sette sitt preg på salen. Her ønsker vi å dele matgledene med deg og dine.
Store spisesal passer for familien, middag for to, firmaet eller en annen begivenhet man ønsker å feire. Selskapsmenyer tilbys fra 8 personer og oppover. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy etter dine behov. Ønsker du å leie hele lokalet er dette mulig.
Ta kontakt for en uforpliktende prat.

TRATTORIA MADRE

BAREN

En liten spennende bar med noen få sitteplasser. Baren er som å være hjemme på kjøkkenet ditt. Alt med tanke på at det er matgleden vi ønsker å dele ! Her skal det være hyggelig å stikke innom for en enkel rett eller kanskje noe godt italiensk i glasset!

HAVEN

Her vil vi våren 2019 skape et hyggelig lunt spisested midt i Kongsberg sentrum.