Selskapsmeny & temakvelder

Frister det med litt flere mindre retter. Vi setter opp menyer sammen med dere etter deres ønsker. Stoler dere på oss kan dere også få en overraskelsesmeny så ordner vi resten.

Dette har vært populært til for vennegjenger, i selskap og i jobbsammenheng.

Ønsker dere en vinsmaking, gjerne med tilpassede retter til. Vi har våre kontakter og ordner det dere måtte ønske om det er en tastingmeny eller en enklere smaking.

MARLENES BISTRO

LILLE SPISESAL KAPASITET 40

Lille spisesal er en liten unik perle i Kongsberg. Her kan man spise usjenert med egen inngang og fasiliteter. Lille spisesal inviterer deg til et lite stykke historie.

STORE SPISESAL KAPASITET 60

Store spisesal er et lunt hyggelig sted hvor man omfavnes av delikate farver og behagelige møbler.  Her ønsker vi å dele matgledene med deg og dine.
Store spisesal passer for familien, middag for to, firmaet eller en annen begivenhet man ønsker å feire. Selskapsmenyer tilbys fra 8 personer og oppover. Ønsker du å leie hele lokalet er dette mulig.
Ta kontakt for en uforpliktende prat.

MADDRE & CO

Madre & Co åpner har åpnet for take-away, samt at vi har noen få uteplasser. Det skal bli et hyggelig lunsjsted med fokus på god mat. Vi kommer til å samarbeide med Condelica i Drammen så mulighetene for noe søtt er på plass. Dette er en liten start i den merkelige tiden vi står midt oppi. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang 🙂

Foreløpig åpningstider:

Tirsdag- Lørdag fra kl.11.00- kl.15.00