TM_6111_stack.jpg

Selskap

TM_6503LOWRES.jpg

Selskapsmeny & temakvelder

ARRANGEMENT

Det kan vi! Vi hjelper deg ved alle anledninger, og skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker det. For både små og store tilstelninger har vi to flotte rom med flere muligheter. 

 

BRYLLUP

Gratulerer! Nå kan planleggingen av den store dagen begynne. Vi på Bistroen ønsker gjerne at dere feirer denne dagen hos oss, og bidrar med de rette rammer for en feiring etter deres ønsker. I tillegg til å ha flotte lokaler og unike omgivelser, har vi mat, drikke, service og personell av ypperste klasse. Sammen med dere sørger vi for at dette blir en opplevelse for livet.

 

PLANLEGGING

Ta kontakt med vår arrangementansvarlig for mer informasjon og en uforpliktende samtale rundt lukkede selskap, bursdagsfeiring, konfirmasjon og events. Vi vil hjelpe dere med planleggingen fra første stund, og sørge for at alle detaljer er på plass for ditt arrangement. 

post@marlenesbistro.no  -  Tlf: 95 22 00 24

Marlenes Bistros spisesaler

LILLE SPISESAL KAPASITET 40

Lille spisesal er en liten unik perle i Kongsberg. Her kan man spise usjenert med egen inngang og fasiliteter. Lille spisesal inviterer deg til et lite stykke historie.

 
STORE SPISESAL KAPASITET 60

Store spisesal er et lunt hyggelig sted hvor man omfavnes av delikate farver og behagelige møbler.  Her ønsker vi å dele matgledene med deg og dine.
Store spisesal passer for familien, middag for to, firmaet eller en annen begivenhet man ønsker å feire. Selskapsmenyer tilbys fra 8 personer og oppover. Ønsker du å leie hele lokalet er dette mulig.

TM_6146.jpg