top of page

Selskap

TM_6503LOWRES.jpg

Bryllup på bistroen

Tilbakemelding fra et fornøyd brudepar;

Gjengen på Marlenes gjorde det enkelt å være gjest. Med gode forslag og løsninger ble koordineringen på forhånd veldig smidig. Lokalene er superkoselige og det at vi fikk ha et lukket område var ekstra fint i forbindelse med taler og gledestårer :)
Sist men ikke minst så var maten ekstraordinær som alltid og familien Sandtner gjorde vår kveld komplett! 

Beate & Trond

Selskapsmeny & temakvelder

ARRANGEMENT

Det kan vi. Vi hjelper deg ved alle anledninger, og skreddersyr arrangementet akkurat slik du ønsker det. For både små og store tilstelninger har vi to flotte rom med flere muligheter. 

LILLE SPISESAL KAPASITET 40

Lille spisesal er en liten unik perle i Kongsberg. Her kan man spise usjenert med egen inngang og fasiliteter. Lille spisesal inviterer deg til et lite stykke historie.

 

STORE SPISESAL KAPASITET 60

Store spisesal er et lunt hyggelig sted hvor man omfavnes av delikate farver og behagelige møbler.  Her ønsker vi å dele matgledene med deg og dine.
Store spisesal passer for familien, middag for to, firmaet eller en annen begivenhet man ønsker å feire. Selskapsmenyer tilbys fra 8 personer og oppover. Ønsker du å leie hele lokalet er dette mulig

PLANLEGGING

Ta kontakt med vår arrangementansvarlig for mer informasjon og en uforpliktende samtale rundt lukkede selskap, bursdagsfeiring, konfirmasjon og events. Vi vil hjelpe dere med planleggingen fra første stund, og sørge for at alle detaljer er på plass for ditt arrangement. 

Post@marlenesbistro.no  -  Tlf: 95 22 00 24

332854517_595373992060429_4807914326987988176_n.jpg
bottom of page