top of page
Rekke med furutrær

Julen 2023

Jul på Bistroen

Julen er en tid for kos og hygge. Sammen med kollegaer, familien og ikke minst gode venner. Julen er også tiden for å nyte god mat og drikke. 

Juleselskap på bistroen, Porchettahelg, catering og julegaver er bare noe av det vi kommer til å jobbe med de neste ukene. I tradisjonell bistrostil har vi ikke julemat, men heller en juleinspirert meny med mat vi liker.

Vi gleder oss til en hyggelig førjulstid sammen med dere.

 

Hilsen bistrogjengen

Marlenes Bistro Catering

 

Feiring hjemme, på hytta eller i andre lokaler med smaker vi liker.

På bistroen er vi opptatt av spennende smaker og ikke minst gode råvarer. Dette har vi stått for fra dag en og er nettopp det hjertene våres fortsatt brenner for. Med Marlenes Bistro Catering ønsker vi å kunne tilby deler av den opplevelsen du får hos oss hvor enn du måtte ønske.

Menyene er satt sammen av flere av bistroens klassikere, samt en del innslag av hva vi selv spiser når vi har fri. Menyer som treffer bredt, med smaker for enhver. Rett og slett noe vi kunne servert deg hjemme hos oss.

Nyttårsfest

Julebord & Selskap

Stort eller lite firma eller vennegjeng som ønsker et litt annerledes julebord. Vi hjelper dere gjerne med å sette sammen en morsom kveld for hele gjengen.

Stikkord drinkmakers dinner, tastingmeny eller eget rom/hele bistroen for dere selv.

 

Vår kapasitet

Hele bistroen: 100 personer

Store sal: 60 personer

Lille sal: 40 personer

porchetta.jpg

Pappas Porchetta- weekend

Porchetta-Weekend

10. -11. November

Vi gjentar suksessen fra i fjor og kjører en helg helg med Alex´s sin kjente Porchetta i fokus. Hele menyen legges ut når det nærmer seg. For bestilling send oss en mail til Post@marlenesbistro.no

bottom of page